Onze community

Maak kennis met het team achter de LVL UP! Gaming community. Ons team van vrijwilligers bestaat uit mensen die één voor één gepassioneerd bezig zijn met gaming en alles wat daarbij hoort.

We zorgen graag voor een aangename omgeving waar onze leden gezellig samen kunnen gamen en babbelen over allerlei verschillende onderwerpen. Zo hebben we kanalen voor films en series, hard- en software, wetenschap, muziek en sport. Er is zelfs een apart kanaal waar je jouw kookkunsten kan tonen of inspiratie kan opdoen van de andere leden!

Is er een game die enorm populair is? Ook dan kan je bij ons terecht voor specifieke kanalen waar je, samen met de andere members, de hype volledig kan laten losbarsten.

Kortom, we heten je van graag harte welkom!

Ons team

K3nsh1n – Community Leader

Hey, ik ben K3nsh1n, afkomstig van omgeving Mechelen en van het jaar 1988. :wink: Als job ben ik Social Media Advisor binnen het telecom bedrijf Telenet. Ik heb LVL UP in 2017 gesticht, samen met Kurywusaki en CobraX.

Ik heb een passie voor gamen, en dit in een non-toxic omgeving.  Niets is leuker dan online komen en weten dat je meteen samen kan knallen en lachen, toch? Gamen doe ik voornamelijk op m’n PC, maar soms kruip ik toch ook achter mijn PS4 Pro. Ik ben zot van shooters zoals Overwatch, maar ook klassieke RPG’s a la Final Fantasy.

Als ik niet game verslind ik films en series. Voor de rest ga ik ook wel eens graag uit, terraske doen of vind je me ook wel eens terug op een event zoals FACTS of Gameforce.

Fraze – Community Manager

Yo, Fraze is de naam, 25 jaar en wonend in de Noorder-kempen.

Al vanaf het begin een trouw lid van de community en in 2018 het admin-team gejoined!

Ik speel vooral RTS games. Starcraft 2 speel ik sinds release nog bijna elke dag! Ook het World of Warcraft universum is mij goed bekend. Kort samengevat hou ik wel van alle Blizzard games! Verder speel ik regelmatig ook op mijn PS4 en Nintendo Switch.

Verder kan ik genieten van een boeiende film en bekijk ik ook wel is graag een goeie match voetbal op TV. Sinds begin dit jaar ook begonnen met te leren programmeren.

Grifter – Community Manager

Hoi ik ben Grifter. Waarschijnlijk de oudste van de hele bende.
Ik kom uit het jaartal 76 en groeide op met videogames, geweldige eightiesfilms en een periode waar internet nog lang niet bestond.

Passie voor games is er altijd al geweest. Ik heb dan ook het ontstaan en ondergaan van het tijdschrift GUNK actief meebeleefd. Heel even werkte ik voor het 9Lives magazine om daarna de beslissing te nemen voor een opleiding Orthopedagogie waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds met bezig ben…

Momenteel ben ik bijzonder hyped omdat na 18 jaar wachten eindelijk een vervolg komt op Shenmue II.

ThePaci – Community Manager

Joe! Zeg maar “Patsjie”. Ik woon in de omgeving van Lier samen met m’n vriendin en zoontje.

Computers en gaming zijn volledig m’n ding. Het zal dan ook niet verbazen dat ik werk als een ICT coördinator in het onderwijs van Antwerpen. Waar ik het meest van geniet zijn goeie single player games. Een meeslepend verhaal, boeiende karakters en mezelf volledig kunnen inleven in de virtuele wereld. Maar ook online shooters, zeker in groep met andere gamers van de community.

Games waar ik op dit moment enorm naar uitkijk: Cyberpunk 2077, Call Of Duty Modern Warfare, Death Stranding en The Last of Us 2.

Evil_Bunny – Community Admin

Gegroet! De naam is Evil_bunny aka Chinde op Uplay. Met mijn 36 lentes één van de oudere rotten van de community. Geboren en getogen in de rand rond Gent, om uiteindelijk met de kroost te settelen in de heuvels van de Vlaamse Ardennen. Als vol-continu procesoperator en full-time papa van 3 bengels (7j en 2x4j) zijn mijn te slijten uren op het digitale slagveld vrij beperkt. Maar dat neemt niet weg dat ik er ten volle van kan genieten!

Reeds op 5 jarige leeftijd kon het 8bit pixelgeweld mij gekluisterd aan de beeldbuis houden. Tegenwoordig verkies ik een tactical shooter op pc, “een astroneerken doen” met mijn mede-lvlup kompanen of een potje nintendo met mijn gamend nageslacht.

Zin in een R6:Siegeken? Just give me a nudge!

xAnyana – Community Admin

Hello, ik ben xAnyana of zeg maar Lies! Ik ben van het jaar 1993 en afkomstig uit Zuid-West-Vlaanderen.

Ik ben al lid van de community sinds 2018 maar pas echt heel actief geworden in het voorjaar van 2019. Ik ben ook de eerste vrouw van het admin-team en kan dit alleen maar toejuichen! :smile:

Vroeger als kind had ik al een gameboy, nintendo, PS2 en redelijk wat interesse in games. Momenteel heb ik nog een PS4 waar ik vorige jaren vele uren op gespendeerd heb maar dit staat momenteel op een laag pitje. Favoriete game: Horizon Zero Dawn! Sinds kort heb ik ook enkele games aangeschaft voor op PC.

Verder ben ik wel een serie- en filmliefhebber en ga ook ik regelmatig naar cinema.

tenzr – Community Admin

Ela, Glenn is de naam, 1988 te Merksem geboren, woon nu aan de Nederlandse grens. Industrieel ingenieur chemie van opleiding en werk in de Antwerpse haven. Bij LVL UP! sinds day one, en nu 3 jaar later bij het admin team beland.

Ik heb vele hobby’s maar gamen is toch degene die de meeste tijd opslorpt en het langste aanwezig is en met de paplepel ingegoten.. Ben actiever op voice dan op chat en nodig iedereen uit om gewoon te joinen, sta open voor veel soorten spellen en ben ook echt een all-round gamer, van shooters, 2D fight games, racing, fifa, moba’s, …

Mijn hoogtepunt was ongetwijfeld toen ik 16 jaar was het nationale team van Call of Duty als reserve. Ik doe al sinds mijn 12 jaar LAN party’s en hou van wel van beetje competitie! Voor de rest heb ik ook nog een vriendin die ik tevreden moet houden, een Golden retriever hond en 2 katten :wink: Hit me up anytime op Discord if you wanna brawl(halla)! :smile:

Chysko – Community Admin